Lagermarkiser - snabbt och lägre pris

Här hittar du våra lagermodeller av terrassmarkiser. De är givetvis av högkvalitetsmärket Riviera. De levereras med Sveriges mest populära kulör - den stilrena grå tonen Anis, i kombination med gråa vikarmar. Genom att välja en lagermarkis får du lägre pris och kortare leveranstid.

Kontakta oss för att få rådgivning och hjälp!

Lagermarkis

Ring oss!
0770-220 600

Posten logotyp Trygg E-handel

FRI FRAKT när du beställer för minst 5000 kr!

Visa logotyp

Upp till 24 månaders
delbetalning!

Markis med stabil konstruktion

Riviera tillverkas sina terrassmarkiser med hög kvalitet in i minsta detalj. Med svenskt klimat i fokus, tillverkas markiserna för att hålla länge i de utmaningar klimatet erbjuder. Terrassmarkisens vikarmarna är utrustade med två fjäderpaket och dubbla inkapslade vajrar i leden, för att garantera en perfekt spänd duk och maximal livslängd.

Stilren snygg grå ton – Anis

Markisväven i våra lagermarkiser är av den stiliga tonen ”anis”, som smälter in mot alla fasader och ger ett lyxigt intryck. Anis är Sveriges populäraste markisfärg – det är lätt att förstå varför.

Perfekt solskydd

Markisväven, vars tyg tillverkas av Europas ledande väveri och består av 100% spinnfärgad acryl och ger ett enastående solskydd. Ljushärdigheten ligger på hela 7-8, på en skala mellan 1 och 8.