Lagermarkiser - snabbt och lägre pris

Här hittar du våra lagermodeller av terrassmarkiser. De är givetvis av högkvalitetsmärket Riviera. De levereras med Sveriges mest populära kulör - den stilrena grå tonen Anis, i kombination med gråa vikarmar. Genom att välja en lagermarkis får du lägre pris och kortare leveranstid.

Kontakta oss för att få rådgivning och hjälp!

Lagermarkis

Det finns inga produkter som överensstämmer med urvalet.

Ring oss!
0770-220 600

Posten logotyp Trygg E-handel

FRI FRAKT när du beställer för minst 5000 kr!

Visa logotyp

Upp till 24 månaders
delbetalning!

Markis med stabil konstruktion

Riviera tillverkas sina terrassmarkiser med hög kvalitet in i minsta detalj. Med svenskt klimat i fokus, tillverkas markiserna för att hålla länge i de utmaningar klimatet erbjuder. Terrassmarkisens vikarmarna är utrustade med två fjäderpaket och dubbla inkapslade vajrar i leden, för att garantera en perfekt spänd duk och maximal livslängd.

Stilren snygg grå ton – Anis

Markisväven i våra lagermarkiser är av den stiliga tonen ”anis”, som smälter in mot alla fasader och ger ett lyxigt intryck. Anis är Sveriges populäraste markisfärg – det är lätt att förstå varför.

Perfekt solskydd

Markisväven, vars tyg tillverkas av Europas ledande väveri och består av 100% spinnfärgad acryl och ger ett enastående solskydd. Ljushärdigheten ligger på hela 7-8, på en skala mellan 1 och 8.