Terrassmarkiser - Svensk kvalitet till Internetpriser

Våra terrassmarkiser kommer från svensktillverkande Riviera och är av modellen R1500 (Produktblad). Kontakta oss för att få rådgivning och hjälp!

Så väljer du terrassmarkismodell:

Våra terrassmarkiser säljs inom två huvudkategorier:

  1. Lagermarkis innebär ett lägre pris och snabbare leverans.
  2. Måttanpassad Terrassmarkis ger dig fler valmöjligheter, i form av färg och mått. Med våra Måttanpassade Terrassmarkiser har du även möjlighet att välja Sol-och Vindautomatik som tillval.
Terrassmarkiser

Ring oss!
0770-220 600

Posten logotyp Trygg E-handel

FRI FRAKT när du beställer för minst 5000 kr!

Visa logotyp

Upp till 24 månaders
delbetalning!

Många sköna dagar under din terrassmarkis

En terrassmarkis till din uteplats ger både skugga och mysfaktor. Förläng sommaren och få fler avslappnande dagar utomhus i friska luften! Veva in din terrassmarkis under de timmar du vill njuta lite extra av solen och veva lika smidigt ut den när du vill ha skugga.

Svalka dig i skuggan efter en stund i den varma solen eller skydda dig under långa och heta sommardagar med anpassade terrassmarkiser från 140kvadrat.se. Terrassmarkiser är en perfekt lösning för dig som vill kunna avnjuta sommarlunchen i en behaglig miljö eller förlänga kvällarna genom en kombination med infravärme.

Vi säljer Terrassmarkiser i Stockholm, Göteborg, Malmö och i hela södra och mellersta Sverige.

Använd som fönstermarkis under lågt stående höstsol

Rivieras terrassmarkiser går att ställa i en vinkel om upp till 45° som ger en behaglig skugga inomhus under den starka höstsolen.