Motordriven markis

Välj en motordriven markis för största bekvämlighet. När solen flyttar sig på himlen, justerar du lätt markisens läge, med ett knapptryck. Alla har vi någon gång suttit i skuggan under en markis och plötsligt insett att vi sitter mitt i solen. Med en motordriven markis, tar detta bara sekunder att åtgärda. Här förklarar vi fördelarna med en motordriven markis.

Varför välja markis med motor?

Att hantera en markisvev kan vara båda omständigt och svårt. Det tar lite tid, och när man äntligen har ändrat markisens läge och satt sig igen, behöver man snart upp för att göra en ny ändring. Med en motordriven markis tar detta bara sekunder. Med en fjärrkontroll är det lätt att alltid ha markisen i det perfekta läget för stunden.

Hantera snabba skiftningar i vädret

Vädret kan förändras snabbt och ofta vill man justera markisens läge, för att hänga med i dessa skiftningar. Med en vevmarkis är detta tidskrävande och det är vanligt att man låter bli eller väntar – snart kommer man säkert att behöva ändra läget ännu mer. Med en motordriven markis är det bara att trycka på fjärrkontrollen – du slipper resa dig. Med en motordriven markis är det helt enkelt lätt att anpassa sig till den svenska sommrarens snabbt skiftande väderlek.

Användarvänlig fjärrkontroll

Fjärrkontrollen har en intuitiv design, som är lätt att förstå. Utan att krångla till det, finns alla de funktioner du faktiskt behöver.

Läs mer om fjärrkontrollen här

Ytterligare ett steg med sol- och vindautomatik

För dig som vill ha extra bekvämlighet och trygghet finns sol- och vindautomatik. Med solautomatiken fälls markisen ut vid sol och in när solen går i moln. På så vis skyddar terrassmarkisen rummet innanför från att utsättas för mycket solljus och du slipper obehagligt hög inomhustemperatur.

Vindautomatiken ger trygghet. Med vindautomatiken fälls markisen automatiskt in, när vinden är för stark. Genom att använda sol- och vindautomatik får huset extra solskydd, men du kan känna dig trygg med att markisen inte tar skada.

Läs mer om sol- och vindautomatik