Köpa markis - guide

Vissa köper markis som ett impulsköp, medan andra behöver ta tid på sig och fundera innan beslutet kan fattas. Ibland kan det vara skönt att få lite hjälp på traven. Här hittar du matnyttig information, om saker som är bra att tänka på, när du beställer din markis.

Köpa markis

Köpa kvalitetsmarkis online

Hos oss på 140kvadrat.se hittar du kvalitetsmarkiser till ett lägre pris. Att vi kan hålla ett lägre pris beror just på att vi har all försäljning via vår webbutik. Självklart kan du beställa hem vävprov, välja en måttanpassad markis efter dina önskemål och välja mellan en rad olika betalsätt.

Till markiserna

Beställa vävprover

Inför köpet kan det vara en god idé att beställa vävprover. Då får du hem vävprover, och kan se hur de olika färgerna passar till ditt hus. Du får känna på vävkvaliteten, se färgerna och strukturen på riktigt.

Beställ vävprover

Snabba svar om markiser

Har du frågor och funderingar runt markiser? Kanske har vi redan svarat på din fråga. Här hittar du svar på 10 vanliga frågor om markiser.

10 snabba svar om markiser

Checklista inför köp

Ta hjälp av vår checklista, när du ska köpa markis. Med hjälp av checklistan går du enkelt igenom punkt för punkt, och kan känna dig trygg med att du har tänkt på allt inför köpet.

Checklista inför köp av markiser

Val av styrning

Ett av de större besluten att fatta brukar vara vilken typ av styrning man ska ha till markisen. Därför har vi samlat extra mycket information runt dessa val.

Vilken styrning passar dig?