Riviera markiser

Här på 140kvadrat kan du köpa solskydd från Riviera - kanske Sveriges bästa tillverkare av solskydd.

Riviera

Om Riviera

Riviera är ett svenskt företag. Närmare bestämt finns både butik och tillverkning i Partille utanför Göteborg. Som ett svenskt företag kommer expertisen om det svenska klimatet naturligt. Riviera vet vilka utmaningar det svenska klimatet medför och är experter på att hantera dessa utmaningar.

Markiser av hög kvalitet

Riviera är kända för sina markiser, som håller en mycket hög kvalitet. Det är inte utan att vi är stolta över att kunna erbjuda dig terrassmarkiser från Riviera i vårt sortiment.

Rivieras markiser tillverkas i tåliga material och med en kraftig konstruktion, som tål det varierande klimat som råder i Sverige. Markisväven tillverkas av Sandatex, som är experter på att tillverka hållbar markisväv med högsta färgbeständighet. En högkvalitativ markisväv är en viktig komponent i en kvalitetsmarkis. Riviera stannar inte vid markisväven. Samma fokus på hög kvalitet genomsyrar markiserna från väv till minsta skruv.

Rivieras solskydd har en design som passar den skandinaviska arkitekuren. En terrassmarkis från Riviera kan lyfta ditt hus till en ny nivå, samtidigt som du får ett härligt och hållbart solskydd.

Hitta Riviera markiser här

Gardiner och persienner

Förutom olika typer av markiser har Riviera en mängd andra sorters solskydd i sitt sortiment. De tillverkar exempelvis olika sorters gardiner, såsom lamellgardiner, plisségardiner och duettegardiner. I Rivieras sortiment hittar du också persienner av aluminium och trä.

Hitta Riviera persienner här