Märken på solskydd

Solskydd av högsta kvalitet

Vi arbetar bara med förstklassiga tillverkare och märken, för att kunna ge dig solskydd som du kan njuta av länge!

Rivieras solskydd håller inte tillbaka på något plan!

Logo Riviera

Med tillverkning i Göteborg och med material och teknik från Sveriges ledande leverantörer, så säkerställs högsta kvalitet och tålighet. Riviera ger dig design, konstruktion och funktion som är specialanpassad för skandinaviska väderförhållanden. Vad mer kan man önska?

Köp Riviera terassmarkiser här Läs mer om Riviera här

Hög kvalitet på markisväv från Sandatex

Logo Sandatex

Sandatex, med huvudkontor i Sveriges textilmecka Borås, har sedan starten 1983 levt efter ambitionen att vara den bästa grossisten av solskyddsvävar. En ambition som de flesta i branschen skulle kunna underteckna som fullt uppnådd.

Sandatex har länge legat i markisvävsutvecklingens framkant. De var exempelvis mycket tidiga med att impregnera sina vävar med hjälp av nanoteknologi. Sandatex markisvävar är spinnfärgade. Det innebär att fibrerna, som duken vävs av är färgade, in till minsta korn. Till skillnad från tryckfärgade dukar, har spinnfärgade dukar därför toppklassad färgbeständighet. Sandatex fokus på detaljer resulterar i markisvävar med bästa tänkbara vatten- och smutsavvisning, som inte bleks i solljuset!

Det är, bland mycket annat, dessa fantastiska vävar som gör Rivieras markiser oslagbara på den svenska marknaden.

Beställ Sandatex vävprover gratis här Läs mer om Sandatex här

Utvecklad teknik i motorer från SIMU

Logo SIMU

Motorerna i Rivieras motordrivna markiser kommer från det franska företaget SIMU. Ett företag som grundades redan 1952. Automation av solskydd är ett av deras huvudområden och de strävar alltid efter att ta fram nya bättre produkter till sina kunder. Hög kvalitet genomsyrar företagets produkter.

Innovationer och nytänkande i motorer från Somfy

Logo Somfy

Somfy är ett världsomspännande företag som tror på innovationer och hela tiden strävar efter att bli lite bättre. Hos oss på 140kvadrat kommer motorerna med sol- och vindautomatik från det franska företaget Somfy. Den stora fabriken i nordöstra Frankrike är utrustad med all den senaste tekniken, för att din motor ska bli så optimerad som möjligt, och där varje fas kontrolleras med en stor noggrannhet.

Med mer än 40 års erfarenhet är Somfy bland de främsta på marknaden för motorer och styrning för bland annat markiser och persienner. Målet är lösningar för din hemmiljö som ska underlätta men inte märkas.

Du hittar Måttanpassade Terrassmarkiser med Somfys sol- och vindautomatik som tillval här