Om oss på 140kvadrat

Välkommen till oss på 140kvadrat!

140kvadrat är e-butiken för dig som älskar ditt hem. Hos oss investerar du i bra varor av kvalitet för en smakfull och hållbar framtid.

Hemmet är din trygga plats - där ska du också kunna lita på att din inredning håller i många år.

Om oss

Detta gör vi

Hos oss på 140kvadrat är ditt hem vårt största intresse, vi anser att alla ska ha råd med ett snyggt hem. 140kvadrat är butiken där du kan köpa kvalitetsmarkiser och kvalitetsgarderober online, till ett pris lägre än vad du kan hitta i butikerna. Vi vill erbjuda dig som kund en smart, billig och effektiv lösning. Att finnas online är en självklarhet då det ska vara lättillgängligt att både beställa, betala och få hem din vara.

Hos 140kvadrat fokuserar vi på de lite större investeringarna i ditt hem där exteriören och funktionen går hand i hand. Du ska kunna köpa garderober och markiser av kvalitet, som ökar värdet på, och trivseln i, ditt hem.

Alltid hos 140kvadrat

  • Standardiserade lösningar för en snabbare leverans.
  • Noga utvalda leverantörer.
  • Svensktillverkade varor till en oerhört hög kvalitet.
  • 3 års garanti på din vara - allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp.
  • Lätt att jämföra priser och mått.
  • Din markis eller garderob fraktas hem till dig och du slipper släpa på stora och otympliga paket.

Namnet 140kvadrat

Namnet - 140kvadrat - kommer efter den svenska standardvillan som är ungefär 140 kvadratmeter stor. En villa som kan bli både lite snyggare och lite mer praktisk om du köper en kvalitetsmarkis eller en svensktillverkad garderob av högsta kvalitet. 140kvadrat logo

Gunilla, en av våra kunder berättar om upplevelsen av 140kvadrat:

"Behövde en 5 meter lång terrassmarkis till min dotters studentmottagning som skulle ske endast 10 dagar senare. Ringde runt till flera firmor men antingen var de för dyra eller så behövde de 3-4 veckor att leverera. Hittade "140 kvadrat" på nätet. Fick toppenbra service per chat samt telefon. Markisen fanns i lager och kunde levereras med ett par dagar tillgodo. Det följde med utförliga instruktioner för montering och markisen var superenkel att sätta upp. Med ett extra långt matbord förvandlades terrassen till ett fantastisk uterum. Vi hängde upp dekorationer ovanför bordet i markisens "fällarmar".

Studentmottagningen var räddad!!! TACK!
Rekommenderar verkligen säljaren!"

Sortiment

I vårt sortiment hittar du som kund svensktillverkade markiser och garderober av högsta kvalitet.

Markiser

Med väven designad hos Sandatex i Borås och markisen från Riviera i Partille är markiserna hos 140kvadrat svensktillverkade och av högsta kvalitet. Både företagen har lång erfarenhet inom sin expertis och vi på 140kvadrat är mycket stolta över att få sälja dessa svenska kvalitetsmarkiser.

En markis hjälper till att kyla ner och skugga ditt hem under de varma sommarmånaderna. Med en terrassmarkis kan du skapa ett mysigt uterum under heta sommardagar eller skydda dig och sällskapet från lättare duggregn under midsommar.

Här hittar du markiser hos 140kvadrat.

Garderober

Garderober blev en del av vår butik 2015 och är vårt nyaste tillskott. Kvalitetsgarderober tillverkade i svenska Hillerstorp blev ett naturligt steg vidare då snygg och praktisk förvaring är en nödvändighet i de allra flesta hem, precis som ett bra inomhusklimat.

Både skjutdörrar och garderobssystemen hos oss på 140kvadrat kommer från svenska Mirro, som har sin fabrikstillverkning i småländska Hillerstorp. Mirros skjutdörrar och garderobssystem håller en mycket hög kvalitet då både stomme och hyllplan har en tjocklek på 22mm. Detta ger inredningen en stabilitet som saknas hos de flesta andra garderober då de har en tjocklek på 16 mm.

Här hittar du garderober och garderobsystem hos 140kvadrat.

Kontakta oss på 140kvadrat!

Vi säljer produkter till både företag och privatpersoner, och önskar du diskutera ditt val, eller har frågor, har vi en telefonsupport som är öppen 8.00 - 17.00 måndag-fredag.

Email: info@140kvadrat.se
Telefon: 0770-220 600

Besök även våra partners!

Polarpumpen

Polarpumpen är nordens största leverantör av värmepumpar på internet. Polarpumpen har ett rekordbrett sortiment av kvalitetsvärmepumpar, som du kan hitta till låga priser.

Svensk Installationspartner

Svensk Installationspartner är en leverantör av tjänster inom installation, montering och service i Sverige. De erbjuder tjänster såsom installation- och service av alla sorters värmepumpar, kyla, markiser, vitvaror och mycket annat.

Polarpumpen logo
Svensk Installationspartner logo