Leveransinformation

Beställer du markiser kommer de automatiskt levereras som långgods, men annars väljer vi på 140kvadrat att leverera våra varor på det mest miljövänliga viset.

Paket

Leverans sker med Posten till närmaste Posten utlämningsställe.

Pallgods

Leverans sker med Posten direkt till angiven leveransadress. Det är viktigt att du i dina kunduppgifter anger ett telefonnummer där du lätt kan nås under dagtid.

Normalt görs ett (1) försök att köra ut godset. Utkörning sker vardagar mellan 08:00 och 16:00. Finns ingen mottagare på plats levereras godset till närmaste Posten utlämningsställe för avhämtning. Ny utkörning kan beställas via transportören till en extra kostnad som debiteras av transportören.

Långgods (markiser)

Våra markiser levereras av DHL. Vid leverans av terrassmarkiser förutsätts du vara hemma och kunna vara behjälplig vid lyft.

Leveranstid

Normal leveranstid är 4-15 arbetsdagar (med reservation för slutförsäljning). För specialanpassade produkter, som produceras efter dina specifika önskemål, ligger ungefärlig leveranstid på 10-15 arbetsdagar. Undantag gäller under semestertider.

Har du några frågor angående leveranstid av den produkt som just du är intresserad av, så tveka inte att höra av dig till oss via mail eller per telefon. Vid eventuell försening kontaktar vi dig och du har då rätt att häva köpet kostnadsfritt.

Transportskador

Transportskador som är synliga på emballaget måste skrivas på fraktsedel vid mottagande, samt anmälas till transportbolaget och 140kvadrat.se.

Transportskador som inte är synliga på emballaget måste anmälas inom 3 dagar från mottagandet, dvs. uppackning av vara måste ske omgående. Transportskador som inte anmälts inom 3 dagar från mottagande ersätts ej.

Var godset skadat vid leverans? Se Reklamation.