Mirro - garderober med svensk kvalitet och design

Mirro är det svenska garderobsföretaget som startades redan 1947 i småländska Hillerstorp. Mirro ser till både ytligheter och ytterligheter då både funktionalitet och design är viktigt när du investerar i din nya förvaring.

Mirro

Svensk kvalitet

Om man väljer Mirro kan man lita på att det är svensk kvalitet man investerar i. Varje skjutdörr som lämnar Mirros fabrik i småländska Hillerstorp är både sågad och monterad för hand. Det är samma sak med garderobsinredningen, som också den kapas, borras och putsas för hand och levereras direkt från fabriken i Småland till ditt hem.

Mirro - Ytligheter och ytterligheter

Mirro anser ytan vara lika viktig som utsidan. Garderoben ska fylla två funktioner; smart förvaring och en snygg exponering. Du ska kunna se dina kläder, skor och accessoarer och hitta de utan problem. Ytan ska vara av ett bra, tåligt och snyggt material, inredningen ska vara stabil och det ska finnas smarta, finurliga lösningar för att göra ditt liv så enkelt som möjligt.

Personliga inredningar

När det kommer till garderober är insidan lika viktig som utsidan och det kan vara svårt att hitta den perfekta garderoben. Det behöver du inte stressa för mer då du nu har möjlighet att välja fritt; du väljer garderobsinredning och skjutdörrar helt efter tycke, smak och behov.

Se våra produkter från Mirro