GS-D-Skl
GS-D-Skl

Skjutdörrar Garderob 110-480 cm fullbredd - "Spegel Klar" (Diamant)

Skjutdörrar av hög kvalitet
7550 kr
Gör dina val!
  • I Lager: 0 st

Konfigurera

Gör dina val:

Bredd

cm

Utfall

{{group.name}}

  • {{supplement.name}}
    {{supplement.name}}
    {{p}} kr
{{pc.getPrice() || ''}}:-
Pris saknas för valda mått

{{error}}

Du har valt:

  • {{pc.widthSlider.value}} cm bred, {{pc.getRowValue(pc.depthSlider.value)}} utfall
  • {{pc.data.width}} cm bred, {{pc.data.depth}} cm utfall
  • {{group.name}}: {{group.selected.name}} Ej valt
Beskrivning
Detaljer

Skjutdörren Diamant

En skjutdörr för att gömma din förvaring gör sig mycket bra i både hall och sovrum. Kanske vill du gömma alla dina skor, ha en praktisk förvaring för alla dina kläder och kunna hänga upp den senaste jackan väl skyddad? Då är en skjutdörr perfekt. Skjutdörren Mirro Diamant gör sig dessutom extra bra med sin diskreta rullning - du kommer inte väcka en enda familjemedlem när du letar efter strumporna på morgonen.

Fyllning: Spegel

Med skjutdörren Diamant Helfält Spegel får du den optimala skjutdörren med en 4 mm tjock spegel. Med en spegel på dina garderobsdörrar ger du sovrummet eller hallen ett djup, då spegeln skapar en illusion av att rummet är större.

Att ha en spegel på garderoben eller förvaringen underlättar även när det är dags att välja kläder för dagens viktiga möte eller helgens trevligheter.

Exklusivt utseende

Diamant är den snygga skjutdörren som, efter dina personliga val, kommer passa perfekt i ditt hem. Du kan enkelt bestämma utseende och därefter måttanpassa din garderob, för att skjutdörrarna ska matcha med din övriga inredning och stil. Diamant kommer med olika skjutdörrar som alla är diskreta och smakfulla, och i slutändan kommer du ha en unik och gedigen garderob fraktad till dig direkt från fabrik.

“Jag känner kvaliteten varje gång jag ska byta kläder. Garderobssystemet har verkligen blivit en del av mitt hem” - Anielle, Billdal, en mycket nöjd kund

Lyfter rummets känsla

Skjutdörren Diamant smälter in i inredningen och är både tyst och diskret. Du kan antingen välja en färg som sticker ut eller en som kanske inte syns alls. En spegel på skjutdörren kan du ha för att ge rummet mer djup eller kanske glas för en mer elegant stil i ditt hem.

Tystgående och diskret

Skjutdörren Diamant har många fördelar. Den kommer bland annat med dämpade lister för en tystare gång om du väljer glas- eller spegeldörrar. Dessutom har Diamant skjutdörr kullagrade golvhjul, vilket innebär att dörren kommer gå tyst och stabilt i många år.

Minimal påverkan på dina golv

Golvskenan monteras enkelt med dubbelhäftande tejp i golvet vilket gör att den sitter stadigt och du slipper fula hål i golvet. Till skillnad från enklare garderober sätter du skenan i golv och tak för att förvaringen ska smälta in i rummet.

Stabil i sina skenor och sin rörelse

Skenorna sätts fast i golv och tak och skjutdörren sitter fast i en mycket stadig aluminiumprofil. Har du förvaringen i hallen behöver du inte oroa dig för att barnen ska klämma sig då det sitter stabilt i skenorna och rullar som det ska. Skjutdörren Diamant är dessutom så stabil att du inte behöver oroa dig för stoj och stim. Den tål det också .

För dig som inte nöjer dig

Garderobssystem och skjutdörrar från Mirro är för dig som inte nöjer dig. Du vill ha en gedigen, unik och smakfull lösning för din förvaring. En förvaring du inte kan slita ut och kommer kunna använda många år.

Om 140kvadrat.se

Tekn. Data

Data: Skjutdörrar Garderob 110-480 cm fullbredd - "Spegel Klar" (Diamant)

Generellt    
Märke Mirro
Montering

Montering av skjutdörrar

Du kan självklart montera dina skjutdörrar själv. Om du vill ha hjälp kan du klicka i rutan "offert montering" eller kontakta våra rådgivare på 0770-220 600.

Läs mer:

Montering av skjutdörrar

Fråga

Fråga om denna produkt

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

"Vi säljer och kvalitetprodukter över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Valle, rådgivare.
0770-220 600
info@140kvadrat.se
Telefontid vardagar 8-17

Andra som har tittat på produkten har också tittat på