10 snabba svar inför ditt garderobsköp

Inför ditt garderobsköp kan en del frågor uppkomma. Vi har här listat de 10 vanligaste frågorna.

De 10 vanligaste frågorna

Svar på de 10 vanligaste frågorna inför ditt garderobsköp

Vad kostar en garderob?

Du kan köpa en jättebillig garderob på de flesta möbelvaruhusen och du kan köpa en jättedyr garderob också. På 140kvadrat strävar vi efter hög kvalité till lågt pris och du kan välja om du vill köpa allt tillsammans, bara skjutdörrar eller endast ett garderobssystem. Du kan välja att komplettera dina skjutdörrar med andra garderobssystem eller köpa ett garderobssystem och göra dina egna skjutdörrar. Så sätt en budget för din garderob - vi hjälper dig hålla den!

Huvudsida för garderober

Vilka material är bäst för min garderob?

Vilket material som passar sig bäst för din garderob är beroende på hur stor garderob du ska ha och vad som ska förvaras. Hos 140kvadrat hittar du skjutdörrar med aluminiumprofil för att dörren ska vara stabil. Vad du sedan väljer för fyllning är en fråga om funktionalitet och stil, men med rätt profiler kommer de att vara stabila.

Se material och garderobsinredning

Hur ska jag mäta inför köp av förvaring?

Skjutdörrar kan installeras i de flesta utrymmen. Antingen så kombinerar du skjutdörrarna med en fristående inredning, eller så placerar du skjutdörrarna mellan två väggar. Har du redan en garderob så är det snyggt att bygga in dem med skjutdörrar framför.

När du beställer dina skjutdörrar är det viktigt att du mäter ordentligt. Vi säljer skjutdörrar efter dina exakta mått, så det är viktigt att du mäter noga. Se till att du mäter hela öppningen där förvaringen och skjutdörrarna ska placeras.

Läs mer om hur du mäter din förvaring här!

Hur får jag hem min garderob?

Vi fraktar din garderob hem till dig, så du behöver inte oroa dig för otympliga och tunga paket. Från att du beställt din garderob till att den levereras hem till dig är en ungefärlig tidsperiod på mellan tre till fem veckor.

Mer information om frakt och leverans

Hur lång garanti är det på garderoben?

Hos oss på 140kvadrat får du tre års garanti på din garderob.

Läs mer om 140kvadrats garantivillkor

Måste jag ha skjutdörrar till min garderob?

Det fiffiga är att du helt själv bestämmer hur din garderob ska se ut. Du kan välja om du vill köpa ett garderobssystem med eller utan skjutdörrar. Du kan även, om du önskar, köpa bara skjutdörrar. Detta väljer du helt själv.

Se 140kvadrats utbud av skjutdörrar

Måste jag skruva ner golvskenan i mitt fina golv?

Du behöver inte oroa dig för att garderoben ska göra fula märken i golvet. Alla golvskenor kommer med dubbelhäftande tejp och kommer på så sätt inte göra någon påverkan på ditt golv.

Montera själv eller beställ montering? Läs mer här!

Jag har ett specifikt mått på min garderob - går det att lösa?

Det är det vi är till för. Hos oss på 140kvadrat kan du beställa garderober efter dina exakta mått. Är din garderob 1192 mm bred så kan du beställa den i den exakta storleken och slipper fula hål.

Se 140kvadrats utbud av garderobsinredning

Jag vill ha en tyst garderob - har ni någon sådan?

Alla skjutdörrar och garderobssystem från Mirro är av mycket bra kvalité. De skjutdörrar vi säljer är utrustade med kullagrade golvhjul. Väljer du dessutom Softclose får du en dämpad och mjuk stängning och slipper störande dunsar.

Hur tar jag bäst hand om mina skjutdörrar?

Med sin höga kvalitet och med rätt skötsel kommer dina skjutdörrar från Mirro hålla i många år. Se till att hålla hjulen och skenorna de rullar på är smuts- och dammfria. Om det behövs kan du torka av fyllningen och dörrens profiler med en lätt fuktad trasa.

OBS! Tips: Använd inte papper för att torka ytan, ta istället en mjuk och ren trasa av bomull.

Läs mer om skötsel av Mirro garderobsinredning och dörrar